Nyheter 4859277925_279947b5c3_b

Published on juni 6th, 2013 | by Sofie Søndervik Sæther

0

Vil du være med å lage festival?

Har du en stage hand eller konferansier i magen? Musikk og Ungdom og UKM søker unge arrangører fra Vest-Agder, som ønsker å være med å lage en fantastisk festival sammen unge arrangører fra hele Europa.

Festivalen vil på flere måter fungere som by:larm, med workshops på dagtid og konserter på kveldstid. Det vil bli konserter på Samsen og Pir6, samt en kveld i en bakgård i Skippergata i tillegg. Artistene som vil spille er Imagine-vinnere fra rundt om i Europa og Afrika, men også UKM-band som har blitt trukket ut fra fylkesmønstringen i Vest-Agder.

Festivalen avsluttes med stor finalekonsert i Kilden. Her opptrer de nasjonale Imagine vinnerne og vi kårer en vinner, og i tillegg vil Hvitmalt Gjerde holde konsert.

Vi søker flinke og engasjerte ungdommer som har lyst å være med å gjennomføre festivalen. Dette er en unik mulighet til å møte nye venner fra hele Europa og Afrika, samtidig som du lærer mer om organisering, avvikling og mediearbeid.

I tillegg til å få være med å arrangere festival, vil du få tilbud om å delta på workshops og konserter i den tiden du ikke jobber. Workshopholdere er for å nevne noen Hanne Kolstø, Kjetil Nordhus  fra SØRF, Espen Mentzoni fra NewKicks booking og Jan Kenneth Transeth fra Karmakosmetix Records.

Vi trenger bandkontakter, stage-hands, sekretæriat, konferansierer, riggehjelp og workshopsansvarlige. Ta kontakt med prosjektleder Cathrine Sørensen så fort som mulig dersom du er interessert, cathrine@musikkogungdom.no eller ring på mobil 99 62 39 29.

 


About the Author

Sofie Søndervik Sæther

is the informations officer in Jeunesses Musicales Norway. She is the head of the Young organiser's media group during Imagine 2013, and editor of this website.Comments are closed.

Back to Top ↑